autoslide1_2.jpg - Dekker Marine
autoslide1_5.jpg - Dekker Marine
autoslide1.jpg - Dekker Marine

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
‚ÄčTankstation                                                                                                        

Om de dorst van uw auto te lessen kunt U bij ons Texaco tankstation terecht voor Euro 95, EuroXL, diesel of mengsmering. Ons tankstation ligt dicht bij de haven van Sint-Annaland, ideaal voor watersportliefhebbers.

Vanaf maandag 20 Februari jl. draait het tankstation onbemand. U kunt 24/7 gebruik maken van onze buiten betaalautomaat om te tanken. De shop blijft wel geopend voor motoroliën en ruitensproeier vloeistoffen.

Bent u ondernemer? vraag dan een tankpas van Dekker-group aan en profiteer van de voordelen .Wij maken het u graag gemakkelijk! Informeer eens naar de mogelijkheden bij ons in de shop.

Wij bieden meer dan alleen brandstof voor u auto of boot .Zo kunt u bij ons terecht voor allerlei service en diensten.  Service staat bij Autobedijf Dekker in Sint-Annaland hoog in het vaandel. Wilt u graag geholpen worden bij het tanken, uw bandenspanning, olie of ruitensproeiervloeistof  gecontroleerd hebben, vraag het gerust, wij helpen u graag!

 

Openingstijden:

Ma t/m vr  08.00u tot 17.30u 

Zaterdag   08.00u tot 12.30u

 

 

 

Bent u ondernemer? Vraag dan een tankpas van Autobedrijf Dekker aan en profiteer van de velen voordelen. Wij maken het u graag gemakkelijk!

 

texaco_logo.png